TARIEVEN

Reguliere tarieven offerte aanvraag

Tarieven zijn
inclusief btw
— Pakketten

De verhuizers, verhuisbus en verhuislift worden standaard minimaal afgerekend voor 2 uur. Bij Eshios Transport kan gekozen worden voor een drietal paketten.

Scroll voor meerExtra tijd

De tijd die het kost om van onze basis (Amsterdam) naar het beginadres te rijden en terug, wordt ook verrekend in de uiteindelijke factuur. Tenzij er anders afgesproken is, sturen wij alleen onze verhuizers met een verhuisbus naar de klus.

Door te werken met verhuizers die wij zelf hebben opgeleid, maken wij het onszelf mogelijk om relatief lage prijzen te hanteren. Onze voorrijkosten bedragen €20,- en je betaalt bij ons slechts €25,- per uur, exclusief kilometervergoeding. Voor het aanvragen van een offerte kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Extra middelen

Als u gebruik wilt maken van onze verhuisliften, inpak materiaal, gereedschap ect. dan dient u dat te vermelden bij de aanvraag, (Dit zal meestal het geval zijn bij een full-service verhuizing.)

Vragen
voor ons?


Offerte
aanvragen


Bel 06 546 97 048 of stuur een WhatsApp bericht. Of email naar info@eshiostransport.com voor een offerte. Dit is altijd gratis en vrijblijvend!